2014. augusztus 7., csütörtök

VASAROLJ KEDVEZMENYESEN

Az MKK shopot azért hoztuk létre, hogy ezentúl mindennapi vásárlásaidat egyszerűen és még olcsóbban intézhesd. Az MKK shop árait próbáljuk a lehető legalacsonyabban tartani, így folyamatosan a multik és más hálózatok árai alatt vásárolhatsz olyan mindennapi terméket is, mint a liszt, cukor, tisztálkodó vagy tisztítószerek és babaápolási termékek, de természetesen további több száz termék közül választhatsz és rendelhetsz.
Mivel a Magyar Kedvezmény Kártya célja mindig is az volt, hogy a lehető legalacsonyabb árakat és a legmagasabb összegű jutalékokat biztosítsa tagjainak, így az MKK shop vásárlói nem csak a legalacsonyabb árakon vásárolhatnak, hanem a legmagasabb jutalékot is kapják csapattagjaik vásárlásai után.

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1067139



Az MKK Shopban akár a multik és más hálózatok árai alatt vásárolhat mindennapi termékeket bárki, így akár nagy bevásárlásait is egyszerűen elintézheti.
Nincs tagdíj, csatlakozási vagy franchise díj, bárki olcsón vásárolhat és jutalékot szerezhet csapatagjai vásárlásai után
Országos kiszállítás, a legalacsonyabb díjak az országos Pick Pack pontokon, hogy az olcsó vásárlás valóban olcsó is maradjon, 20.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes
A legmagasabb százalékos jutalékok mások vásárlásai után. Akár 70% jutalék is elérhető minden hónapban a vásárlási árrés összegéből.
Nincs minimum vásárlási összeg, már havonta egy alakalommal egy termék megvásárlása is jutalékjogosultságot biztosít

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1067139