2014. május 24., szombat

VASAROLJ AKAR 30%-AL OLCSOBBAN!

VASAROLJ AKAR 30%-AL OLCSOBBAN!


www.family-business.hu/5500017

A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos vásárlói / fogyasztói vagy üzletrendszer, amely 2001 elején alakult. Cégünk kiváló minőségű és kedvező árfekvésű (magyar) termékeivel és szolgáltatásaival a családok széles körű igényeit igyekszik kielégíteni.
A hálózatunkhoz történő csatlakozás az Ön és családja számára is számos előnnyel járhat: nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg a termékeket, veheti igénybe a szolgáltatásainkat, sőt egy különleges vállalkozásba is foghat.
-Ingyenes regisztráció
-Megelégedettségi garancia,
-Akár több, mint 30%-os megtakarítás minden egyes vásárlásnál,
-Több száz minőségi magyar termék,
-Gyógyszerminőségű étrend-kiegészítők,
-A taggá válással, tetszőlegesen személyre szabható saját FB webiroda, webáruház.
- Magyar tulajdonosok,
- Passzív jövedelem több forrásból,
- Magyar fejlesztésű termékek
-Versenyképes árak

Fontosnak tartjuk, hogy
 -a Family Business termékek többségében magyar gyártmányúak, kiváló minőségűek, kedvező árúak, egy családi háztartás szükségleteihez igazodnak,
 -szolgáltatásaink (üdülés, ingyen mobil telefonálás családon belül) minden család számára vonzóak, és a mintegy 1.000 elfogadóhelyes vásárlói klubbal is jelentős megtakarítás érhető el,
 -a Family Business kiegészítő jövedelemforrást biztosít a család számára, amely komoly üzleti vállalkozássá fejleszthető, tőkebefektetés és anyagi kockázat nélkül,
 -rendezvényeink (pl. nyári családi tábor, Family Bál) az egész családot várják.


KLIKKVILÁG 

- A Family Business internetes divíziója. Weblapépítő, Apróhirdető portál, Nyereményjáték oldal, Színestörténetek, Market24, Hírportál.
Egy olyan közösség tagja lett, ahol nem csak, hogy minden eszközt megkaphat hozzá, hogy sikeresen kereshessen jövedelmet interneten, hanem ehhez programokat is biztosítunk.
Megmutatjuk a módszert, hogyan tudja elérni, hogy az emberek akarjanak Önhöz csatlakozni, hogyha egyetlen ismerőse sincs, hogyan tud akkor is felépíteni egy több ezer fős csoportot.
Mindezt akár otthon a számítógép előtt ülve képes lesz megcsinálni!
A weboldalak a nap 24 órájában dolgoznak, akkor is amikor éppen kávézik, alszik vagy a családjával tölti szabadidejét.
Nincs más dolga mint használni az előre beállított oldalakat és az új érdeklődőkkel felvenni a kapcsolatot.
A rendszer működik, Önnek csak használni kell!

NEZELODJ ES KERESS PENZT

KUPON NAPOK



SZERENCSE FEL!

Szia ,

Egy nagyon izgalmas játékra hívlak!

Hallottál már a Szerencse-szigetről? Egy játék, ahol nyerhetsz laptopot, táblagépet, LED TV-t, okostelefont és még rengeteg értékes nyereményt.

Fel kell fedezned négy szigetet, meg kell ismerned a kereskedőket és a játékkal akár több ezerszeresére növelheted a nyerési esélyedet. Ezt mindenképp látnod kell: